top of page

Copiar té mala reputació. El pensament que hi ha al voltant d'aquest acte és pejoratiu, de poca originalitat, de poques idees individuals i, per tant, de poca personalitat. I és un fet sorprenent perquè, en realitat, com a éssers socials que som, d'ençà que naixem fins que morim sempre copiem. Copiem com parlen els altres, com es mouen, com s'expressen, com es vesteixen, quines opinions tenen... En realitat, copiar és ben natural. Tots ens copiem els uns als altres i gràcies a aquest fet ens connectem, aprenem i fem aprendre i, així, la societat evoluciona.

“Copiar” és un espectacle que convida a l'escenari un grup de nens i nenes de 8 a 10 anys. Aquest grup no ha fet cap assaig ni cap preparació abans d'entrar a escena. Juntament amb Animal Religion transiten per un espectacle juganer, emotiu i eclèctic on la única guia és la còpia. D'una còpia surt també un original.

_00A9585.jpg

Direcció_ Animal Religion 

Circ_Quim Giron

Llum_Jou Serra

Música i dramatúrgia_Joan Cot Ros

Text veu en off_ Martí Sales

 

Escenografia_ Animal Religion

Construcció lumínica_Cube Peak

Suport confecció escenogràfica_Mariona Signes

 

Producció administrativa_ElClimaMola

 

Gestió de gira_Imaginart

 

Coproducció_Mercat de les Flors i laSala Centre de Creació d'Arts Per a les Famílies – Sabadell.

 

Amb la col·laboració de_Espacio Abierto Quinta de los Molinos – Madrid, CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona) i Can Gassol Centre d'Arts Escèniques – Mataró.

 

Amb el suport_ICEC del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Agraïments_Escola Marta Mata (Mataró), Escola Rocafonda (Mataró), Escola Angeleta Ferrer (Mataró), Escola Les Escomes (Sant Jaume de Llierca), Escola Sant Julià (Sabadell), Escola Can Deu (Sabadell), CEIP San Benito (Madrid) i tots aquells grups classe i famílies que ens han acompanyat durant aquest procés de creació. També volem agrair a Irene Vicente, Moon Ribas, Núria Cuyàs, Laia Gonzalez, Lluís Giron, Àngels Figuerola i Sergio Roca per el seu suport i ajuda durant la creació.

Estrena 20 de Gener 2024
L'estruch Sabadell 

bottom of page