ANIMALS

Niklas  Blomberg 

Animal Religion vol animar la part salvatge i il.lògica del públic, i provar de posar llum a extranyes rutines de la vida diària.

Catalunya

És buscador de l'equilibri, el so, el clown, els bolets, el moviment animal i l’astronomia.

Deixant que els termes de gènere i animalitat l’inspirin. La seva formació va començar a Barcelona a l'Escola de Circ Rogelio Rivel, on es va especialitzar en verticals, tot seguit va participar a l'espectacle Rodó, 10è Circ d’Hivern on rep el Premi Nacional de Circ a Catalunya. El 2006 va entrar a l'escola de circ LE LIDO (Toulouse) on va fer emergir el joc d'actor  i la seva personalitat en la escena. Va decidir viatjar cap al nord per acabar els seus estudis a DOCH (Universitat de dansa i Circ d'Estocolm, Suècia) amb les especialitats de verticals i acro-dansa, on rep la beca Sophie Hulten's per la seva creativitat, el joc amb el risc i per la seva habilitat com artista de circ.
Finlandia

Corda, acro-dansa, piano, música electrònica i percussió del cos.Va començar a actuar a l'edat de 7 anys. Des de llavors ha actuat combinant corda llisa, acrobàcia, dansa claqué, street dance, música clàssica, origami, malabarisme i màgia. Als 13 anys va ingressar a l'Escola de Circ de Helsinki, l'Amateurs Linnanmäen Sirkuskoulu on va estudiar fins als 18. El 2007 va continuar els seus estudis a l'Escola Koulutuskeskus Salpaus, a Lahti (Finlàndia), on paral·lelament estudiava piano clàssic i teoria musical al Lahden Konservatori. Niklas va consolidar els seus estudis a la DOCH (Universitat de Dansa i Circ, Stockholm), especialitzant-se en corda llisa, on es va graduar el juny de 2012. Forma part de la companyia de teatre-claqué Ryhtivika Hyperextensio de la qual n'és membre fundador. Als 16 anys va començar a composar piano clàssic i li agrada el circ perquè és una celebració de coses especials. L'inspiren els animals, la geometria, la música clàssica i l'electrònica.

El públic estudia el comportament de l'artista, no gaire diferent de una visita al zoològic - un context refinat a on alguna cosa salvatge pot ser observada de manera segura.Quim Girón

Premi zirkolika 2013  millor companyia novell a catalunya

ESP

CAT

ENG